Pentru anxietate, frica ta nejustificata de alimente si depresie poti sa vezi un psiholog. Desi trebuie sa stii ca toti avem momente cand suntem fericiti si momente cand suntem tristi (fara motiv, ambele).
Dieta sanatoasa si echilibrata te va ajuta in multe, multe chestii. Iar cu somnul, incearca sa te trezesti mai de dimineata. Si nu mai consuma nimic ce contine cafeina, cola, cafea sau alte stimulatoare ale sistemului nervos: energizante... Chiar si ciocolata sau alte dulciuri. Incearca sa faci tot ce ti-am zis mai sus timp de o saptamana. Nu mai luat nici xanax, doar du o viata sanatoasa si majoritatea problemelor tale o sa se rezolve singure, iti garantez. E posibil sa scapi si de depresie si anxietate.
Mersi man. M-ai ajutat dar eu mai mananc 1 corn chiar 2 pe zi sucuri nu mai conusm chiar deloc. Decat apa. apa minerala si sifon. Cu somnul am inceput sa-mi revin. Acum mai trebuie sa-mi fac inca 2 injecti..de dulce mai mananc. ca nu pot sa nu mananc deloc
Inainte cu 2 sapt mancam cereale cu lapte o grmd. Am mancat echilibrat. Si vecina care este asistenta mi-a zis ca pot manca dulce ziua dar nu asa mult cum am exagerat acu 1 sapt am.mancat 1 cioco intrraga in repriZe. A doua zi inca 2 cute. Am baut in 2 zile 1 sticla de suc de pere mica. Eu nu cred ca mai exagerez ca atunci inloc de mancarre, dulciuri dulciuri si cola la greu
Partea cu mancatul dulciurilor si al orice altceva e adevarata. Poti sa mananci aproape orice si in ce cantitate vrei. Nu te opreste nimeni sa mananci 1 kg de ciocolata pe zi. Singurul lucru la care trebuie sa te gandesti e ce contine ciocolata aia, mai exact o gramada de glucide, si astea trebuie neaparat sa le "consumi" (adica corpul tau sa le consume) Eu, de exemplu, faceam sport de performanta si mancam aproape zilnic cate o ciocolata, dar nu se vedea, pentru ca antrenamentele erau extrem de intense si consumam toata energia din ciocolata aia. E bine ca esti pe drumul cel bun. Tot inainte.
EXACt ce mi-a zis si mie doctoru de familie sa ma plimb. Sa ajut in gospodarie sa ma plimb cu bica. Acum este urat afara si nu prea am iesit. Daca stii tu ceva antrenamente? Eu stau la tara si nu prea am sali de sport. Ce as putea face? La teren ma duc. Dau ocol de sat )
Absolut orice implica miscare fizica, si la tara se face. Cel putin parintii, bunici sunt sigur ca fac. Orice activitate ajuta, si sa duci iarna lemne in casa, orice fel de munca de la tara. Cand vine vorba de taiat lemne, facut fan... Nu stiu exact de pe unde esti si ce se face pe acolo, dar ideea e sa nu te tragi inapoi. In plus, poti sa faci niste bani. Si nu doar munca, cum ai zis, mers cu bicicleta, mers pe jos intr-un ritm mai alert sau pe o distanta mai lunga... Ideea e la sfarsit sa simti ca ai obosit cat de cat.
Exercitii sunt pe care le poti face si acasa, poti sa cauti pe net exercitii pentru care nu iti trebuie greutati. Sunt sute de feluri de flotari si abdomene, o gramada de exercitii care antreneaza alte parti ale corpului, tractiuni la bara, daca ai o bara pe undeva de care sa te poti prinde.
Multa sanatate.
Mersi mult de sfat. aseara m-am trezit nitel iar pe la 5 cred. dupa iar la 6 ca s-a sculat mama si dupa m-am culcat iar. nu inteleg in cat timp trebuie sa-mi treaba aceasta tulburare?
mi-e frica sa nu am ceva grav :\ mmi-a zis doctora ca dupa ce fac iar injectile astea sa imi faca analize dupa sa-mi dea trimitere la psiholog
Am uitat sa mentionez am 16 ani i-am implinit pe 7 sept. si chestia cu xananx mi le-a prescris doctora de familie. mi-a zis sa las cola si pepsi si sa nu mai mananc atatea prostii.