| Bogdiii93 a întrebat:

Am si eu o intrebare la care va rog sa imi raspundeti sincer, fara sa o luati in ras.Am la cap,in spate,in partea din dreapta mai sus de ureche ca si un fel de sant ce duce in jos, aproximativ 2 cm, iar in partea din stanga nu am nimic.Nu am avut niciodata capul spart si nici bataie nu am luat.Imi puteti spune din ce cauza am asa? Este normal? Asa este structura capului meu? O zi buna incontinuare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji, nu este nimic in neregula, daca aceea zona nu este dureroasa.
Se intampla ca sa fie anumite "intranduri" pe zona cutiei craniene, poti vedea acest lucru la acele persoane care sunt tunse zero, sunt unele "striuri" pe cap, fara ca ele sa fie facute de operatii, lovituri ori alte efecte ale unor traumatisme craniene.
Un gand bun, nu-ti fa probleme si multa sanatate in Noul An.
LA MULTI ANI!

| vangaelis a răspuns:

Asa este structura cutiei tale craniene.

| Laura927 a răspuns:

Cred ca asa e structura corpului tau si eu am un sant in cap si am fost la doctor si mi-a zis ca este normal, mai rău este sa ai umflaturi...