Nu prea, odihneste-te bine si ai grija sa nu tragi curent, ca sa te doara capul, ca s duce si la ochi.
Miscarea aia a ochilor daca e cum ai descriso tu se numeste nistagmus. dureri de cap ai? nu neaparat legate de lumina, ameteala, strabism? auzi vreodata in ureche un zgomot asa ca un tiuit?
Nu. Vad perfect doar ca de la un timp a aparut aceasta problema. Nu e vorba de strabism, niciodata nu am avut probleme cu ochii.
Nu. Vad perfect doar ca de la un timp a aparut aceasta problema. Nu e vorba de strabism, niciodata nu am avut probleme cu ochii. Nu poate fi nistagmus, este imposibil. Ochii mei nu se misca in halul ala, poate fie si o fobie. cand nu ma gandesc deloc la asta si sunt relaxat nu am probleme.
Nu pot sa-mi dau cu parerea pe net. du-te la un neurolog sa te consulte sau un oftalmolog. ca e posibil ca problema ta sa se suprapuna intre astea 2 domenii
Problema ta poate fi destul de serioasa, asa ca iti sugerez un control cat mai rapid la oftalmolog. Nu inteleg uneori teama asta de medic, nu o sa iti scoata ochii sau ceva, deci relax. E mai bine sa ai grija de ei acum, ca sa nu regreti pe viitor. Succes