| Shirro a întrebat:

am si eu o intrebare legata de patratelele de la abdomen.Am 14 ani, 1.66m si 48 kg si am 2 patratele pe partea stanga iar pe partea dreapta am decat primul patratel, adica cel de sus...sunt sigur ca am gresit in timpul exercitiilor pe care le-am facut timp de 4-5 luni...imi puteti da niste sfaturi cum sa le egalez?(vreau seriozitate)Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RomanianBoy69 a răspuns:

Se vor egala in timp... depinde de antrenamentul tau, mai bine du-te la o sa la de fitness/bodybuilding si intreaba sa vezi.

4 răspunsuri:
| Oxyi a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la o sala de fitness si antrenorul respectiv iti va recomanda mai sigur ce si cum sa faci (sfatul meu).

| yoo23 a răspuns:

La 14 ani 48kg? Ar cam trebui sa te ingrasi, sau sa pui masa musculara.

| Shirro explică:

Vreau*laughing

| Shirro explică:

Eu am facut exercitii acs ...si vreau sa imi spuneti niste exercitii care le pot face acasa pentru a le egala.