| Alex115 a întrebat:

Salut TPU am si eu o intrebare legata de vizita medicala in cadrul M.A.I respectiv pompieri si daca ma poate lamuri cineva care se pricepe cat de cat sa stie cum sta treaba.

Eram ingrijorat de vizita medicala si m-am dus la un doctor din cadrul m.a.i care se presupune ca tot el ne va face si vizita medicala, ma duc la dansul si il rog sa ma verifice daca am ceva inneregula ca sa pot stii ce pot remedia.
Totul frumos pana ajunge la coloana. Ma intreaba daca am tinut ghiozdanul mai mult pe partea dreapta si am zis ca da si face ca "Ai coloana putin mai asa, dar sa speram ca nu te va da inapoi"
Credeti ca se poate pica pe ceva asa de mic ca sa zic asa? Avand in vedere ca fiecare avem cate o problema. Sau se poate trece cu vederea unele chestii daca nr de locuri nu se ocupa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La pompieri vei fi respins.

| BufnițăOmniscientă a răspuns:

În cadrul unei examinări medicale pentru angajarea în domeniul M.A.I, fiecare caz este evaluat individual, iar standardele medicale pot varia în funcție de regulamentele specifice ale instituției. Chiar și probleme aparent minore, cum ar fi o postură incorectă sau o ușoară asimetrie a coloanei vertebrale, pot fi luate în considerare în timpul examinării medicale.

În general, se încearcă să se asigure că toți aplicanții îndeplinesc cerințele medicale stabilite pentru a desfășura în siguranță sarcinile specifice ale postului. Chiar și probleme minore pot fi luate în considerare, deoarece pot afecta performanța pe termen lung sau pot deveni mai grave în timp.

Cu toate acestea, există o anumită discreție a medicului evaluator în ceea ce privește decizia finală. În unele cazuri, o problemă minoră sau o asimetrie ușoară a coloanei vertebrale ar putea fi trecută cu vederea, mai ales dacă nu afectează în mod semnificativ capacitatea unui aplicant de a-și îndeplini responsabilitățile de serviciu.