Nu ti se poate intampla nimic rau, doar ca, la un moment dat, vei avea o mare pofta sa bei si o apa chioara. Exista o vorba: asa chiora cum era, imi faceam treaba cu ea!
Laptele de vaca ar trebui sa fie baut doar de vitei.
Omul este singurul mamifer de pe pamant care consuma laptele de la un alt mamifer.
Omul mai este si singurul mamifer de pe pamant care consuma lapte dupa perioada de intarcare.
"ma refer daca voi creste in inaltime "
Datorita concentratiei mari de hormoni de crestere din lapte probabil ca te vei dezvolta mai mult decat este normal pentru tine insa vei avea oasele mai fragile.
Laptele nu este un aliment ce ar trebui consumat zilnic, de fapt laptele nu este un aliment destinal unui adult.
Nu sunt doctor.
Ma informez despre alimentatie de aproximativ 1 an.
Laptele de vaca este facut pentru a creste un vitel de 40Kg intr-o vaca de 500Kg intr-un timp scurt.
Este de 3-4 ori mai bogat in proteine si hormoni de crestere decat laptele matern.
S-ar putea sa te ajute la o dezvoltare a organismului mai rapida sau mai "exagerata".
Consumul de lapte poate duce la boli precum osteoporoza, cancer si diabet.
Alege cu grija sursa ta de lapte pe care o vei consuma zilnic.
Eu am baut laptele ca pe apa cind eram foarte tinara. Imi placea, de asta o faceam. Nu se intimpla nimic rau daca e lapte natural, chiar e bine pentru aportul de calciu.
ma refer daca voi creste in inaltime
Nu ajuta la lungire, dar in mod sigur oasele vor fi mai rezistente. Poti face sport pentru asta. Cu aportul de calciu adus de lapte, oasele nu se vor fringe si vei creste bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: