| Constantin112 a întrebat:

am si eu o intrebare si nu prea stiu sigur raspunsul deci sper sa ma ajutati.

Deci saptamana care vine urmeaza sa merg la un logoped deoarece de mult timp am o problema ce mi-a distrus viata ( ma balbaiesc cand vorbesc ) eu am 800 lei stransi intrebarea mea este imi ajung acesti bani pentru a imi rezolva problema? stie careva cam cat se ia pe sedinta sau ce o sa imi faca ...am inteles ca e posibil sa imi dea si pastile chiar nu stiu...eu sunt de parere ca imi ajung banii voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| belfast a răspuns:

O sedinta la logoped costa intre 30-60 de lei depinde cat de grava este problema. La problemele cu balbaitul se ia 35 de lei pe sedinta. Mult Noroc happy

3 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Nu se da pastile la logoped. Se fac exercitii de dictie.
Medicamente doar in cazuri speciale, accident/traumatism pe creier, accident vascular cerebral, etc. dar nu in sensul ca medicamentele fac pe om sa vorbeasca ci doar sa intareasca sistemul neuronal cu vitamina B12, B6 si alti compusi.
Terpaia in sine la logoped consta in exercitii de dictie, de a vorbi, de a folosi sunetele corect

| Metin2RoBestWarBoss a răspuns:

Categoric iti ajung banii

| comsacodrut a răspuns:

Balbaitule! dwfd