| myshadowlife a întrebat:

am si eu o intrebare! Vreau sa ma tai si eu si varmiu si sa ne unim ranile 'sa ne facem frati de sange" vreau si eu sa stiu daca dauneaza sanatatii sau se poate intampla ceva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Proastă idee.
Dacă nu vrei să rişti să te alegi cu SIDA, hepatită şi alte minuni, mai bine găseşte-ţi o altă metodă de a te înfrăţi cu vărul tău (că ţi-e văr nu e destul? vreţi neapărat să faceţi şi schimb de boli? fără nicicum?).

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sigur, risti sa contactezi de la varul tau orice boala cu cale de transmitere sangvina, de la sifilis la SIDA.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Dauneaza foarte tare, ca daca unul din voi are o boala, se poate transmite si la celalalt.
Faceti-va frati de cruce!

| mona a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna ce vreti voi sa faceti

| Konata a răspuns:

Mi se pare o metoda acam. altfel big grin insa nu este niciun pericol. trebuie totusi sa fii sigur ca prietenul tau este sanatos si nu are vreo boala. Ranile se vor vindeca de la sine. happy

| Felys a răspuns:

Asta este o metoda barbara care se folosea in vremuri demult apuse, voi sunteti deja rude de sange si buni prieteni presupun, eu zic sa nu incerci sa reinvii preactia cu fratii de sange ca nu mai este de actualitate

| gosh0108 a răspuns:

Da, se pot intampla foarte multe lucruri avand in vedere sanatatea ta. Sunt foarte multe boli cu transmitere sangvina ca SIDA (prin virusul HIV), hepatita B, hepatita C, etc. NU ITI RECOMAND! Chiar si cel mai mic virus transmis prin intepatura unui tantar (westnile poate fi transmis prin sange). Mare grija! Este vorba de sanatatea voastra.

| gosh0108 a răspuns:

Nu ai de unde stii ce boala are el daca el nu si-a facut analizele necesare... nu te gandi ca "hai ca nu o sa fie tocmai el infectat cu acest virus" pentru ca nu ai de unde sa stii.

| gosh0108 a răspuns:

Si ca o gluma la final... folositi prezervativul laughing

| Mitrea_Valentina_1986 a răspuns:

Dar nu puteti fi frati de sange fara sa va taiati? e o prostie si nu e igienic

| myshadowlife explică:

Are bronsitalaughing)) Are ceva?