| ÄndrëÿCoolZ a întrebat:

Am si eu o mica problema, am mancat niste peste si un os cred ca de 2-3 mm si subtirel mi-a intrat in limba la limita ei, in spate, si imi creeaza un discomfort cand inghit sau cand beau apa! Am incercat sa bag degetul cu unghia dar e infipt bine chiar daca dau de el cu unghia si daca tin prea mult degetul mi se provoaca greata si imi vine sa vomit pentru ca este destul de adanc! Ceva sfaturi? Cum as' putea sa-l scot? Sau o sa iasa singur cu timpul sau de la anticorpi? Multumesc, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca a intrat in limba, se poate scoate doar cu o penseta chirurgicala lunga.
Mergi la o clinica ORL (sau un medic de specialitate) sa ti-o scoata.

| minrest a răspuns:

Mananca o coaja de paine, poate il antreneaza in jos. Incearca de mai multe ori.

| Superior a răspuns:

Incearca sa mananci ceva greu ca sa-l traga in stomac,

| Porcusorul a răspuns:

Daca nu a iesit intre timp, atunci trebuie sa mergi la ORL pentru a evita o infectie din cauza acestui corp strain.