| Nybras07 a întrebat:

Am si eu o mică problemă, de vreo 9 zile mă dor genunchii foarte tare mai ales seara cand vin acasă si nu prea sunt sigur din ce cauză eu m-am angajat de vreo 15 zile si la muncă e putin efort fizic si eu vreau să stiu dacă poate fi din cauza muncii sau poate fi ceva legat de sănătate. Eu am 18 ani si 1, 78 multi spuneau că sunt dureri de crestere da nu cred că mai cresc de acum. Mă puteti ajuta vă rog, ce să fac? este ceva grav sau doar o febra musculară si cum as puteao trata acasă? fără să merg la spital. Multumesc! Dau FuNditzăă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

E din cauza ca nu esti obisnuita cu munca. O sa te obinuiesti pe parcurs. Daca ai niste kg in plus ar fi bine sa le dai jos, durerile de genunchi pot sa fie date si de asta.
Tratamentul il faci cu repaus si un masaj sau cel putin o frectie.

0 răspunsuri: