| ToffyNR1 a întrebat:

Am si eu o mica problema la care sper sa ma ajutati.Sunt cam gras si as vrea sa scap cumva de burta si de sanii plini cu grasime.Ce cura as putea sa tin,ce as putea sa fac si ce mi-ati recomanda sa fac, ceva sport.Stiu ca sunt la farmacie pastile de slabit, dar nu stiu ce contin si mi-e teama sa nu ma ingras mai mult.Am auzit ceva si de ceai de urzici, dar nu am incercat pana nu sunt destul de convins.Am o haltera mai grea pe acasa si trag de ea in fiecare zi(flotari,ridicata pe maini).Dau funda la cel mai eficient raspuns, dar sper sa ma ajutati mai multi! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Buna,pentru inceput apuca-te de regim, 3 mese pe zi, cate putin din fiecare, nu exagera cu alimentele, consuma-le moderat chiar si cele care iti plac.Mananca multe fructe si legume, salate, piept de pui, cartofi fierti, supe.In plus daca obisnuiesti sa consumi paine alba si iti place, nu poti renunta la ea, o poti inlocui cu cea neagra sau de secara, mie sincer mi se pare mult mai gustoasa fata de cea clasica.Fiind vara iti poti face si salate de fructe,avem doar de unde,insa nu uita, nu exagera nici cu fructele pentru ca contin zaharuri.
La regimul tau adauga si miscarea pentru a da roade mai bune,fa niste exercitii cardio pentru a scapa de grasime (alergat,inot,bicicleta) ori eventual poti lucra cu ajutorul exercitiilor de pe internet(sunt o gramada).Cat despre pastile de slabit,suplimente,nu-ti recomand, in schimb ceaiul verde, alb, rosu chiar si cel de urzica sunt bune, le poti gasi la plafar.
Sper ca ti-am fost de folos!

0 răspunsuri: