Întrebare recomandată | HanganeNoRinkenjitsushi a întrebat:

Am si eu o obsesie acum, si anume slabitul. Am auzit ca ceaiurile pentru asa ceva nu sunt tocmai recomandate pentru ca elimina apa. Este adevarat? Ce dieta imi puteti sugera? Sau ce sa fac pentru a scapa de 5-6 kg?
Multumesc! Si

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| florinflorescu a răspuns:

Buna, poate o sa ti se para ca sunt dur sau rau, dar eu spun doar crudul adevar. Sunt enorm de multe persoane care vor sa slabeasca, fara ca ele sa depuna efort, de aceea apeleaza la pastile, caci vezi tu ele fac minuni. In primul rand orice pastila este plina de chimicale, tu crezi ca acele chimicale care te ajuta sa slabesti imediat nu au si alte efecte? Au chiar foarte mari, dar nu vizibil pe termen scurt de aceea nimeni nu sesizeaza. Pe de alta parte sunt multi oameni care vor sa slabeasca dar mananca fara oprire mult fast-food. Nu vei slabi niciodata asa.
Daca chiar vrei sa slabesti sa stii ca este greu, dar nu imposibil, si nu e cum vezi la televizor doar cu restrictii si mult efort. Ci sa te informezi corect si respecti cateva reguli. Sa stii ca totul incepe de la nivelul celulelor inca din timpul nasterii, cand copilul este mic, in functie de cata mancare primeste, creierul se "seteaza" intr-un anume fel. Adica daca primeste destul mancare, va functiona normal, dar daca nu primeste suficient atunci ca sa supravietuiasca, corpul depune cam toata mancarea. Deci daca te infometezi corpul va depune, aceasta este cea mai proasta solutie.
Eu iti recomand cateva lucruri simple si foarte eficiente. La fiecare masa sa ai o treime de legume, mai ales legume cu frunze verzi ca: salata, varza, kale, broccoli. Daca mananci multe legume se umple si stomacul, deci mananci mult, deci corpul nu depunde. Legumele nu ingrasa, deci poti manca foarte multe. Alta metoda este sa combini mancarea corect, cartofi+carne+lactate+paine= bomba calorica. Carnea se combina doar cu legume, fructele se consuma separat, fainoasele se pot combina cu lactatele. Apa se comsuma inainte si dupa masa cu 20-30min.
Iar daca vrei o cura adevarata de slabire dar si de detoxifiere in acelasi timp iti prezint 2 variante:
1. "posteste" o zi si bea doar apa.
2. 2 linguri mari de suc de lamaie
2 linguri mari de miere
1/10 dintr-o lingurita piper rosu cayenne
285-300 ml de apa, calda sau rece
Bea doar aceasta "limonada" cand ti-e foame timp de o zi, doua, trei, cat poti.
Sanatatea vine din interior, ai grija de tine, informeaza-te.
Mult succes si multa sanatate.

6 răspunsuri:
| Minnie_Kitty_1999 a răspuns:

Cumpara-ti ceai de la lipton de ceai verde si menta. Eu beau din ianuarie cate o cana pe zi si am slabit 5 kg. Am mancat la fel ca inainte si nu am facut mai mult sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,majoritatea sunt diuretice.Stii vorba aia:"nu sunt grasa, ci retin multa apa".

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă/cât este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune!

| WaterDrop a răspuns:

Redu aportul caloric zilnic cu 200-300 si vei slabi incet si sigur.

NOname
| NOname a răspuns:

Citeşte cu atenţie toate comentariile de aici şi uită-te la toate (sau măcar câteva) filmele documentare şi interviurile din link-uri! Îţi vor fi de folos. Te vor ajuta să slăbeşti eficient şi sănătos, iar dacă îţi doreşti, să te şi menţii pentru tot restul vieţii.

http://www.tpu.ro/......es-filmul/

| BiancaMiciu a răspuns:

Bea doua pahare de apa inainte de culcare, si nu te mai du la toaleta pana a doua zi. Sau tot asa seara, sa mananci foarte mult pepene fara a te duce la toaleta. La mine una a functionat.