Sigur e din cauza hamburger-ului. Dar poti merge la un doctor decat sa intrebi aici, ca sa primesti un raspuns sigur
Fast foodul e explozie iminenta pentru organism, eu de la o pastila am vomitat de 4 ori azi un cosmar teribil
Stai asa o saptamana si in loc sa mergi la medic, ne intrebi pe noi. De unde sa stim daca porcaria aia de hamburger e cauza sau altceva? Pomenesti de apendicita. Asta daca nu e tratata urgent, faci peritonita si... nu mai existi pe TPU.
M-am dus la medic, si mi-a zis ca am dificit de bila adica stomacu' dat peste cap asa mi-a zis, sa nu mai mananc porcari ex: chipsuri, cola etc.
Ai scapat usor. Dar, nu mai minca toate porcariile. Si nici bauturi acidulate.
Daa, asta mi-a spus si doctorul, mi-a dat 1 sirop dar, azi am fost prost am baut nitel sifon am mancat 1 chips si 1 bucatica de ciocolata nu ma pot abtine de cand mancam din astea chipsuri etc e ca un drog pentru mine cum s-ar zice... si azi mi-a venit iar putinica greata
Ciocolata nu e rea, dar in timpul tratamentului cauta sa te abtii. O bucatica nu e mult. Dar in nici un caz bauturi acidulate si chipsuri sau alte chestii cu chimicale aromate. Cind ti-e pofta, prajeste ardei grasi (nu cu mult ulei, doar cit sa nu se prinda in tigaie). Sint aromati, gustosi si sanatosi. Si obisnuieste-te cu apa plata. De "pofta" pune putina zeama de lamiie. Nu mult, nu mereu, sa nu "arzi" stomacul.
Eu acu beau acest sirop metoclopramid se numeste nu stiu daca e antibiotic beau cam 2 mml nu pot mai mult e amar dar cel mai rau e dulcee dabia il beau... eu pe fiecare zi mananc sa zic asa " paine prajita cu pateu" stiu ca suna ciudat dar asta mananc si cu linco. mai mananc si nitica ciorba, dar am auzit ca sa-ti protejesti bila sa bei ceva amar cu m ar fi ceaiu. intrebarea mea este o sa-mi reviu cu bila asta? nu mai vreau sa stau asa cu teama ca daca mananc ceva o sa am greturi...
Nu e antibiotic. Dar bea cit a spus doctorul. Ce daca e amar!
Daca poti renunta la linco. E margarina sintetica, nu-ti face bine. Ori unt, ori untura, dar nu margarina.
Da, pentru bila e bun ceva amar. Ceaiul de anghinare e special pentru bila. Dar e al naibii de amar. Da, o sa-ti revii, dar daca respecti regimul si apoi renunti la mincarurile 1/2 sintetice. Maninca ce face mama acasa.
Eu mai mananc si branza de casa, chestii facute acasa mai beau 1 ceai de tei etc. nu inteleg ceva mi se face pofta de mancare din minute in minute mananc acum 1 ora si mi se face iar pofta peste 2 ore imi "chioraie" burta nu stiu de ce probabil e de la acel sirop, bunica mea mi-a zis ca eliminia tot ce nu mi-a preit la stomac, si mi se face pofta de mancare.
Poate ca siropul elimina ce nu e bun pentru stomacul tau. Asta e bine. Dar pentru ca ti-e mereu foame, e din cauza ca esti in crestere acum. Organismul are "arderi" puternice. In plus, ca baiat, cred ca esti mereu in miscare. E normal sa-ti fie foame. Nici o problema! Maninca. Insa nu minca lacom, ca haplea. Daca maninci cate putin si mai des, e foarte bine.
Deeaandreea9156 întreabă: