Un urolog sau un dermatolog trebuie sa vezi pentru ca cel mai probabil ai o infectie si iti va trece cu antibiotic. Pastreaza igiena, inclusiv pe cea a mainilor, lenjeria sa fie mereu curata si sa nu te stranga pentru ca pielea trebuie sa respire si ea, iar pe viitor rareste mastur*area
Salut. Cum ai avut curaj să postezi aici așa ceva semi bazaconie(totuși te felicit pentru asta) la fel poți avea curaj și te sfătuiesc să te duci și la un medic de specialitate, el cu siguranță nu va râde de tine, și nici părinții nu te vor bate certa, îți va evalua situația, și-ți va da câteva sfaturi, probabil si de igienă încluse.(din ce am văzut eu în poze este doar o iritare nicidecum coșuri, dacă te epilezi prin cremă, aceea ar fi "buba") Curaj! Sper că ți-am fost cât de cât de folos!
Salut,nu este normal du-te la medicul Urolog și îți va spune el ce ai, și eu m-am dus deoarece aveam o galmita fix pe cap in centru dar mi-a spus ca așa sunt eu nu este o problema, du-te fără frica asta este meseria lui îți va spune ce ai succes sper sa nu fie nimic grav