anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema am 17 ani si nu stiu cum sa aflu daca am fimoza sau nu... din asta pun aceasta intrebare l-am decalotat o data totul a fost normal, totusi dupa ce se "culca" pielea se aduna inapoi pe cap... aceasta nu trebuia sa lasa o deschizatura mica pe mijloc? In erectie nu se decaloteaza singur ci tot cu interventia mea nu foarte mare nu ma doare cand o fac ci foarte putin, si inca ceva este normal sa ma usture "capul" cand pun degetul pe el?

Dau funda pentru cel mai bun raspuns :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu trebuie sa te doara deloc, dar asta se rezolva in timp, mai fa exercitii de decalotare si in caz ca practici masturbarea e si mai ok. Nu te ingrijora, probabil ai avut fimoza dar s-a ''vindecat'.
Cand pui degetul pe el nu ustura ci simti un anumit disconfort, poate ma insel, daca intr-adevar te ustura atunci nu stiu.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Si cand ar trebui sa fac acele exercitii in erectie sau normal?

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Cand e bine sa fac acele exercitii in erectie sau normal?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi? tu ești cumva bâlbâit? happy (vezi că ai o opțiune de ștergere a mesajelor multiple pe pagina personală)...
On topic - nu ai niciun fel de fimoză! iar decalotarea e bine s-o faci cu el în erecție, din mai multe motive: unu - că așa simți și ceva plăcere și doi - așa se „lasă" mai bine pielea, trebuind să se întindă peste o suprafață ceva mai mare.
Penisul nu e musai să fie descoperit când e flasc, și nici pielea nu e musai să lase ceva din gland la vedere, nici să se retragă automat când ai o erecție. Așadar fii liniștit - ești în limite normale!
Nu prea știu ce înțelegi exact prin „usturime la atingere a glandului" - dacă e doar un disconfort când e atins direct, e normal, mai ales la debutul utilizării organului și pentru altceva decât urinare. Dacă e ceva dureros și permanent, eventual însoțit de o senzație de prurit și de vreun miros mai ciudat, e bine să mergi la medic, posibil să fie vorba despre o balanită (infecție a pielii). Nu e ceva grav, dar e foarte neplăcut; se vindecă repede și ușor, doar cu ceva alifii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Decalotarea sa o fac in erectie sau normal?

| Anonimous113543 a răspuns:

Iar decalotarea cand e bine sa o fac in erectie sau normal?