| Chanel1 a întrebat:

am și eu o problema. Am 18 ani și am platfus. Sunt clasa a 12 a și vreau sa dau la kinetoterapie la Unefs, dar nu stiu dacă am voie din cauza platfusului. Am auzit ca la academia de poliție dacă ai platfus nu te primesc și ma gandesc dacă se aplica și la unefs asta. Mi-a zis cineva ca cica n-ar fi o problema. Acum nu stiu ce sa zic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Daca vrei sa dai la kinetoterapie si nu la alta specializare, nu vad de ce te-ar incurca asta.
Mai bine intreaba la ei la secretariat.

| nao13 a răspuns:

Platfus sau piciorul plat se poate "repara" prin diferite exercitii fizice. Nu exista restrictii in acest sens nici la unefs si nici la academia de politie. Am prieteni in politie care au platfus. Deci fara griji. Mult succes!

Bula
| Bula a răspuns:

In armata si in politie nu se primesc cei cu platfus din cauza ce li se ingreuneaza alergarea si ridica mari pericole in caz de alergare intensa.
La kinetoterapie se invata tehnicile de masaj si alte terapii (balneo, recuperare etc.) la care nu are nici o importanta forma ta de picioare. happy