Tine cateva zile regim si iti va trece. Din moment ce nu esti obisnuit sa bei, este normal sa te simti asa pentru ca alcoolul se metabolizeaza de catre ficat si el are de suferit. Nu mai consuma sucuri, bauturi alcoolice, ciocolata, fast food, mancaruri grele si grase o perioada. Poti bea ceaiuri cu efect protectiv pe ficat, iti sunt de folos.
Sa ții regim și fără băuturi 2 săptămâni sau pana Îți trece. Oricum Îți recomand 2 săptămâni de regim și de,, fără alcool''. Ficatului nu îi place deloc alcoolul mai ales în exces de aceea ar trebui sa bei cu măsură 4-5-6 paharele pe zi.Cred ca s-a umflat ficatul din cauza ca alcoolul l-a inflamat ceea ce nu e de bine.Ai voie în cazul ăsta sa iei ceva antiinflamatore și sa te relaxezi.Di neapărat regim și fără alcool. Poate fi cam greu la început dar gândește-te ca o faci pentru sănătatea ta. Bună ziua.
Regim oricum tin Fac sala de 2 ani, multumesc oricum de sfat si intr adevar chiar asta este. Eu nefiind obisnuit cu alcoolul am sensibilizat zona, mUltunesc mult