O sa tina ceva până îți trece...numai dormi cu capul pe pernă dormi direct pe salteaua patului că toată poziția corpului sa fie dreapta indicat ar fi sa dormi cu fata în sus doar două trei nopți și nu o sa te mai doară deloc!
Incearca sa rotesti gatul, ti s-a sucit o vena in somn, va trece peste cateva zile si pe mine ma doare de 4 zile,dar a inceput sa-mi treaca, imi roteam in fiecare zi capul cat de mult puteam, incearca va ajuta, daca nu, poti astepta si nu te va mai durea peste cateva zile
Ca sa nu te mai doara incearca ca dimineata si seara sa faci exercitii cu gatul incet
Pai du-te la un doctor -_- Ok si mie mi s-a intamplat ceva asemanator la mana dreapta deci puneti niste gheata rece pe gat vreo 30-50 min si o sa iti treaca
Buna. Nu îți spun ca așa mi s-a întâmplat și mie deoarece durerile acestea se manifesta diferit la anumite persoane și nu toate au același remediu. In general, ai putea sa îți pui ceva cald in jurul gâtului câteva ore, de asemenea ai putea lua aspirina deoarece este buna pentru zona trunchiului.
User252426 întreabă: