anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema am o senzatie de ameteala ( aveam acum am mult mai usor) am fost la medic totul este in regula. Am o inflamatie la stomac si intestine ( ma balonez si am gaze intestinale in interior. Ameteala tot din cauza aia imi venea si am si racit acum. Deci ameteala sigur tot de acolo era. De preferat sa imi raspunda Brigaela ca stiu ca ea se pricepe la chestii din astea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare mai degraba ca ai un sindrom de colon iritabil care este produs in general de stres si un program de viata dezordonat. asta iti poate da si ameteli

| TuttyFk a răspuns (pentru Brigaela):

Da asta mi-a spus si doctorul meu de familie ca am intestinele colonul si putin stomacul iritat. acum astazi mi-a disparut aproape complet ameteala si durerile mi-a dat tratament cu triferment si de atunci ma simt mult mai bine ( ieri mi la dat )

| Brigaela a răspuns (pentru TuttyFk):

Trifermentul iti ajuta digestia. ramane sa te ajuti si tu, facand sport zilnic si mancand ordonat si echilibrat (fara prajeli, fast-food, sucuri acidulate).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum este totul în regulă dacă tu nu te simți bine?
Evită alimentele care fermetează, fasolea, crudități (preferabil merge compotul, fructe coapte), băuturile acidulate/excitante/energizante (cafea, nes, alcool, etc.) și treci pe ceaiuri (anasonul te scapă de gazele intestinale), renunță la fumat, odihnește-te minim 8 ore pe noapte.
Amețeala poate indica un dezechilibru de minerale și săruri, o afecțiune internă care nu este depistată ușor (bine că avem doctori care se pricep să pună diagnostice la final de drum!), etc.
Consultă și un gastroenterolog.
Sănătate!
Pa, pa.

| TuttyFk a răspuns:

A si inca ceva acumc cand tin ochii inchisi parca imi tremura si imi pierd echilibru cum asi ametii cand ii deschid totul in regula nu am nimic. ce poate sa fie?