Ai inceput de curand scoala/munca? Pentru ca atunci e normal, ti-ai modificat programul de somn. Setea excesiva e semn de tumora, acum daca ti-e sete nu-mi zi ca te sperii. E o anemie sau ceva. Du-te la medic si linisteste-te.
Ai mai avut cazuri de cancer in familie?
Nu
Atunci sunt sanse destul de slabe sa ai cancer.
Ba..si eu am aceeasi problema. Cred ca stam prea mult la calculator de exemplu cand am fost la mare stateam toata noaptea pe afara si nu eram obosit .
Fa-ti analizele! Dar e posibil sa fie si de la lipsa de fier, deci nu te grabi sa urli in strada ''AM CANCER FUGITI!'' Cel mai probabil e de la lipsa de fier, dar iti recomand sa te lasi de fumat ca faci ciroza.
Mai baietel, daca tu esti in nestiinta si crezi prostiile ce le debitezi asta nu inseamna ca este asa.
Te invit sa-mi explici din punct de vedere medical, biologic, chimic posibilitatea de a face ciroza din fumat. Hai, te rog sa nu te eschivezi si sa ma numesti prost. Adu-mi argumente.
Frate, în toți anii mei de viață n-am auzit o prostie mai mare decât asta. Tu ce fumezi? Spirt?
Fii atent ce argument are Axel22
E în regulă, o mică neînțelegere.
Un mic sfat: să nu-l mai crezi pe cuvânt pe profu' de religie când vorbește despre știință.
Hai, numai bine și nu te apuca de fumat.
Salut! Du-te cat mai repede la un medic!
Si eu unul nu cred sa ai vreo legatura cu cancerul.Pot sa fie alte probleme mult mai mici.Multa sanatate!
Oh saracul de tine! Numai fuma deloc.nu cred CA ai cancer. ar fi bine sa te duci la doctor! Sa iti treaca rapid, Bafta.