anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema.
Bun sunt cls. a 8 a nimic ciudat.
De cand a inceput clasa am inceput sa ma simt ca dracu, incep sa ma simt singuratic n-am pe nimeni de incredere, toata lumea e impotriva mea si ma urasc chiar si eu. Sunt si corigent, m-am apucat si de fumat. Nu stiu ce sa mai fac, ma simt cel mai idiot copil, nimic nu-mi iese bine. Ce pot sa fac sa ies din starea asta de **** de cateva luni o am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Cred ca trebuie sa mergi la un psiholog.

| Nitu_Andrei_Valentin_1995 a răspuns:

Sunt intr-a saptea si am aceeasi situatie(mai putin cea cu fumatul si corigenta),iti recomand sa ii lasi in pace,nu iti sunt prieteni, nu merita un efort sa le faci pe plac, starea asta se numeste singuratate depresiva, iti recomand sa gasesti pe cine, fie fata fie baiat in care sa ai o incredere deplina si vice versa

Răspuns utilizator avertizat