| Lloyd_4317 a întrebat:

am si eu o problema cam de cand ma stiu, in coate, si in genunchi am niste bubite, mici, tari, de culoarea pielii. In ultimul timp au inceput sa se raspandeasca, pe maini in spre interior, si cred ca imi ies si pe spate. Imi puteti da un sfat, o explicatie, un tratament orice? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Toti le avem pentru ca sunt articulatiile cele mai mari ele nu se pot trata ele trec singura dar pe spate cred ca ti-au aparut niste cosi destul de normali nu e problema dar ar trebuie sa te duci la medicul de familie pentru ca nu te-am vazut in ce stare esti

2 răspunsuri:
| slipknot a răspuns:

Nu suntem noi in masura sa iti dam un tratament,deoarece nu avem studii in medicina.Du-te la medicul dermatolog, el te va ajuta sa scapi de problema, probabil iti va prescrie un unguent.Bafta!

| Lloyd_4317 explică:

Probabil ca unul dintre cei 135834 useri stie ce reprezinta aceasta acnee sau poate a avut-o. BTW si eu ascult slipknot :V