anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema cred ca de aproximativ o luna mi-a aparut la baza penisului o pata visinie e ca un rombulet mic cat ...nush...sa zicem o firmitura de paine? imi fine se poate observa e inchisa la culoare nu ma doare nu nimic e ca si cum nu ar fi acolo si pielea acolo e normala nu e aspra nu nimic tin sa mentionez ca am doar 12 ani deci nu contact sexual nu nimic.Pot sa ma fi lovit fara sa vreau? nu de alta dar am luat de pe ea un fel de pielita care se formeaza atunci sand ai o rana.plz help..imi e frica sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Waffen18 a răspuns:

Frate de unde stii atatea si experimentezi astea la 12 ani? Du-te si joaca-te afara

| Mariusis a răspuns:

E posibil sa ai o tumore inca nedezvoltata, ar trebui sa consulti un doctor, se poate ajunge la cancer.
Glumesc, probabil nu e nimic si oprestete din facut laba frate laughing

| Bogdan1o a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic
nu o sa patesti nimic, doar se va uita la ce ai tu acolo si daca e cazul o sa iti dea tratament, dar e important sa mergi