| MaxxMzQ a întrebat:

Am si eu o problema cu tenul... de cand a inceput caldura sunt rosu la fata si nu isi revine la culoarea lui... am crezut ca e de la soare dar in ultimul timp nu am mai stat in soare si tot degeaba.
Stie cineva o sulutie sau macar de ce e asa?
Multumesc antincipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raluca829207472829204 a răspuns:

Buna. Da stiu de ce e asa, Si eu am avut problema asta. Nu e de la soare. E de la expunerea prea multa la efort. Nu folosi fond de ten. Acum vremea a inceput din nou sa fie calda, iar maine e rece! E si din cauza schmbarii de temperatura. Nu poti face nimic doar sa, te speli pe fata de mai multe ori pe zi cu un sapun Dove. :* Anyway, cand temperatura o sa se stabileasca, sigurat tenul tau v-a reveni la forma normala.

| BIOO a răspuns:

Si iata am revenit cu o imagine sa vezi cam in ce stadiu poti ajunge daca mai consumi (nurofen, ibuprofen, etc.) http://www.google.ro/......tp?/imgres