| Alișa00000000000 a întrebat:

am si eu o problema de doua luni nu pot sa mi revin ...are legatura cu moartea bunicului meu. intr o dimineata in luna iulie pe cand eu dormeam atat de bine vine mama si mi spune tipand si plangand ca a murit tataia ..de atunci din ziua respectiva am inceput sa mi tremure tot corpul si simt ca nu am aer... oare din ce cauza ..care este solutia acestei probleme, ce e de facut.ma poate ajuta si pe mine careva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lolyyypoly a răspuns:

I-ai spus mamei tale cum te simti dupa moartea bunicului tau? Daca nu, ar fi mai bine sa ii spui si daca nu iti revii sa consulti un psiholog. big grin. Imi pare rau pentru tine... Mult succes, cu siguranta iti vei reveni!

3 răspunsuri:
| Dinamovistul101 a răspuns:

Pai, eu iti recomand sa consulti un Psiholog, poate ai ramas cu o trauma emotionala puternica. Sper ca te-am ajutat...

| VladStef a răspuns:

Cauza problemei tale sickmodul in care mama ta ti-a dat vestea,"tipand".
Acest lucru spune totul despre problema ta.Nu s-a gandit(nu putea pe moment) sa se gandeasca la efectele ulterioare.Probabil ca e o fire mai directa, mai dintr-o bucata ori mai versatila!
Solutia este sa mergi cu ea la un bun psiholog si prin terapie sa se rezolve totul.Atentie, un bun psiholog nu recomanda din prima medicamente!

| Alișa00000000000 explică (pentru VladStef):

Va multumesc din suflet tuturor..am sa tin cont de sfaturile voastre. sper sa ma ajute!:*