anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema! Deci am 16 ani si m-am apucat de fumat, cam de obicei eu fumam singur fara nici un prieten si tot fumul il trageam in gura, pana mi-a zis un prieten ca nu fumez corect Trebuie sa precizez : luam tigari de toate feluri combinate si cam toate adunate au fost cam 3 pachete! Intrebarea mea este : exista riscul sa fac cancer la gat de la 3 pachete, s-au sa patesc altceva, sunt foarte speriat! P.S. azi am incercat cu o tigara sa o trag in plamani si m.a ametit foarte tare! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| moshulica a răspuns:

Exact la fel am procedat si eu cand am inceput sa fumez. Ba am si vomitat dupa prima tigara fumata "ca la carte". Intre timp au tecut 44 de ani in care nu am mai reusit sa renunt la fumat... am "ars" vreo 15.000 de pachete. Te las pe tine sa tragi concluziile!

| xFns a răspuns (pentru moshulica):

Dap recunosc am o viata de trait si vreau sa o traiesc in siguranta, nu mai fumez niciodata, fumatul nu e de mine! Multumesc!

| moshulica a răspuns (pentru xFns):

Ca sa faci asta, vei fi nevoit sa accepti ironiile amicilor tai, poate chiar si ale unor fete. In prostia lor, isi inchipuie ca sunt mai grozavi daca fumeaza. Spune-le ca superiori sunt oamenii care pot rezista in fata tentatiilor!