| Shi_Atat_Marian_1997 a întrebat:

Salut TPU,!
Am si eu o problema.
Deci sa va explic : cand trag aer in piept, adica pe gura, nu stiu dar simt ca nu intra aerul, ca ma sufoc, si asta doar cand stau jos., ce ar trebui sa fac? Stiu ca ar trebui sa ma duc la medic, dar am fost, am fost controlat la plamani. si nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Nu, nu e de la plămâni. Oricum trebuei să faci un EKG și ECO la inimă. Plămânii sunt buni ești tânăr nu ai 70 de ani și ani mulți de fumat în spate.

2 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Sufocare cum zici tu astea par a fi simptomele Apneii. Poate fi o afecțiune a inimii. Poate fi o insuficiență cardiacă. Deci trebuie să îți faci un consult la inimă.D
Dar pentru a stabili un diagnostic trebuie să îți faci un consult la inimă. EKG și ECo.

| Shi_Atat_Marian_1997 explică (pentru Anonimuserr):

Deci nu e de la plamani?

| Anonimuserr a răspuns (pentru Shi_Atat_Marian_1997):

Nu, nu e de la plămâni. Oricum trebuei să faci un EKG și ECO la inimă. Plămânii sunt buni ești tânăr nu ai 70 de ani și ani mulți de fumat în spate.