| xXHrun3sXx a întrebat:

Salut tpu...am si eu o problema,dese ori ma doare inima, si am luat si eu medicamente pentru inima si sa potolit un timp dar acum daca cineva ma enerveaza sau daca ma stresez ma doare si de cele mai multe ori lesin...va rog sa ma ajutati daca stit ce problema amsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
| xXHrun3sXx explică (pentru evenso):

Man...i-am rugat o data sa-mi explice dar a zis ca nu trebuie eu sa stiu (sa nu ma speriu, tem, etc)si asa ca a mers a fara si i-a explicat tatei si tata nu vrea sa-mi zica despre ce este vorba

| justsara a răspuns (pentru xXHrun3sXx):

De ce spui ca parintii tai nu te baga in seama. Incearca sa te apropii tu mai mult de ei si sa sa ii faci sa inteleaga ca ai nevoie de ei. Nu pot sa cred ca le esti invizibil, poate nu sunt genul de oameni care sa-si arate dragostea. Prietena ta nu inseamna totul, presupun ca mai ai si alti prieteni, gandeste pozitiv, altfel atragi ghinion big grin Schimba-ti gandirea pesimista, sunt uimita sa vad cati copii devin depresivi de la o varsta frageda.

| xXHrun3sXx explică (pentru justsara):

Pai cum sati spun...ai mei au divortat, si sunt doar cu tata, si el mereu vorbeste cu iubita lui etc, si nu ma baga in seama si mereu cand vreau sa ne distram impreuna zice ca nu are timp si vorbeste cu aia

evenso
| evenso a răspuns (pentru xXHrun3sXx):

Aici pe site nimeni nu o sa-ti poate da un diagnostic, tratament.
Sfaturi ti-am dat, altceva nu pot.

| xXHrun3sXx explică (pentru evenso):

Mersi oricum omule...

evenso
| evenso a răspuns (pentru xXHrun3sXx):

Cu placere.