| alexmjj a întrebat:

TPU am si eu o problema eu sunt mai gras si incerc sa nu mananc dar prieteni imi zice sa mananc ca ma imblonavesc de stomac si eu tot nu vreau sai ascult ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Lacat la frigider, trebuie sa faci sport mult si sa nu te lasi coplesit cand ai chef de mancat mananca la mesele zilei si in cantitate mai mica

3 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Ba sa-i asculti ca iti vor binele.
Poti manca linistit nu te infometa dar fereste-te de grasimi, hamburgeri, chipsuri, sucuri acidulate si dulciuri (mananca fructe si iaurturi cand ai pofta de dulciuri)

| alexmjj explică:

Pai fratilor asta e problema nu mai mananc adica ma convins o fata sa chiar de nu mi-a zis m-am gandit eu ca nu mar place si nu mai mananc decat odata pe zi chiar de tremur tot nu mai mananc

| danutza_2917 a răspuns:

Vezi ce au facut altii sa slabeasca sanatos http://aloeveraforever.ro/