| Abstract123456 a întrebat:

am si eu o problema.in seara asta m-am jucat cu prietena mea.si din greseala m-a muscat fara sa vrea de o alunita.si mi-a curs putin sange din ea...insa acum nu mai se vede nimic.rana s-a inchis. exista totusi vreun risc sa avanseze in altceva? dau funda mersihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Da, exista. mergi la medicul dermatolog sa ti-o extirpeze pentru a evita eventualele complicatii (deseori foarte nefericite).

5 răspunsuri:
| moncho88 a răspuns:

Nu exista niciun pericol...eu mi-am taiat cand eram mic o alunita si crescusera inapoi in cateva luni.

| IsabelaIssa a răspuns:

Daca nu o mai "superi" si altadata cred ca nu o sa ti se intample nimic, dar nu ar fi rau sa dai o fuguta pana la dermatolog happy

| 95Cosmin a răspuns:

Pai depinde... daca e semn din nastere atunci eu zic sa te duci la un medic ca, din cate stiu eu e periculos daca te lovesti la ele.

| 3ntzz a răspuns:

Aoleu nu vreau sa te speri dar o cunoastinta de-a mamei care o avut o alunita pe degetul mare de la picior si o ciupito un puisor ...si de atunci o avut cancer...straight face nu vreau sa te speri cum tz-am mai zis, dar mai bine du-te la doctor ca e bine ca ai zis din timp asta ( acea cunostinta nu a dat importanta acelei alunite si de aia a avut cancer ) deci du-te la doctor, pa pa

| IoanaMra a răspuns:

Fugi la medic urgent! big grin