Te inteleg, si eu aveam frica de dentist, dar gandeste-te asa: daca zici ca abia se misca, maseaua aia nu o sa iti cada singura prea curand si daca e dinte de lapte inseamna ca o sa iti creasca altul definitiv si daca asta nu e scoasa aia definitiva o sa iti creasca stramb si e posibil sa iti strambe toti dintii de pe partea aia si cred ca e mult mai rau asta decat sa iti faci curaj sa mergi(plus durerea pe care o sa o suporti pana atunci) decat sa mergi la dentist care oricum o sa iti dea o injectie care o sa iti amorteasca partea aia si nu o sa simti nimic(nici injectia decat o senzatie rece atunci cand iti baga anestezicul) si termini in 10 minute. Dupa cum ti-am spus, si eu aveam frica de dentist dar dupa ce mi-am facut curaj si am mers am vazut ca m-am speriat degeaba asa ca gandeste-te bine daca vrei sa o lasi asa pentru ca doar amani inevitabilul
Ia o scobitoare si curata gaura de resturile de mancare, dupa care clateste-l mult cu ceai de musetel, de dubla-tripla concentratie.
Daca intr-un final te decizi sa te duci la dentist ai grija de cine dai. Mai stiu eu un "dentist" de asta "priceput" care habar n-are ce-i ala tratament si ii trimite pe toti cu probleme similare la chirurgie...
Mergi la dentist daca vrei sa scapi de durere, nu o sa scapi de el oricum asa ca mai bine mergi mai repede decat mai tarziu. Intereseaza-te pe net de medici dentisti cu contract CNAS pentru ca o sa ti-o rezolve pe gratis
Problema nu este de bani dar am frica de dentist si mna asta e faza
Te inteleg, si eu aveam frica de dentist, dar gandeste-te asa: daca zici ca abia se misca, maseaua aia nu o sa iti cada singura prea curand si daca e dinte de lapte inseamna ca o sa iti creasca altul definitiv si daca asta nu e scoasa aia definitiva o sa iti creasca stramb si e posibil sa iti strambe toti dintii de pe partea aia si cred ca e mult mai rau asta decat sa iti faci curaj sa mergi(plus durerea pe care o sa o suporti pana atunci) decat sa mergi la dentist care oricum o sa iti dea o injectie care o sa iti amorteasca partea aia si nu o sa simti nimic(nici injectia decat o senzatie rece atunci cand iti baga anestezicul) si termini in 10 minute. Dupa cum ti-am spus, si eu aveam frica de dentist dar dupa ce mi-am facut curaj si am mers am vazut ca m-am speriat degeaba asa ca gandeste-te bine daca vrei sa o lasi asa pentru ca doar amani inevitabilul
Pentru durere ai putea lua Ketorol dar nu stiu exact daca la varsta ta e indicat sa iei pastile de genul.Sa nu iti fie frica de dentist, chiar daca o sa mergi si o sa iti zica ca e abces, nu o sa te atinga, cel mai probabil o sa primesti un tratament cu antibiotic.