| DanielRadu23 a întrebat:

Am si eu o problema legata de transpiratie, acum, o data cu venirea caldurilor, evident, am inceput sa transpir mai mult decat obicei, dar nu transpiratia abundenta ma deranjeaza, pentru ca, oricum nu e chiar asa de multa... Ma deranjeaza faptul ca o am sarata si las urme pe tricouri si ma simt putin mai lipicios sa zic asa...
Deci intreb pe oricine daca stie ceva legat de topicul asta, exista vreun remediu(total sau chiar si partial) la acest simptom de transpiratie.
Multumesc anticipat! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| serban57 a răspuns:

Exista transpiblock. Dar nu-ti recomand sa il folosesti pentru ca prin transpiratie elimini toxinele din corp. intr-adevar pateaza hainele, are un miros neplacut dar daca opresti fortat transpiratia, e ca si cum ai lua pastile ca sa nu mai urinezi.

| DanielRadu23 explică (pentru serban57):

Nu ma deranjeaza transpiratia abundenta in sine, cum am mai zis, ma deranjeaza ca este foarte sarata si las urme pe tricouri de sare si ma simt mai lipicios... big grin