Eu cred ca totusi ti-a ramas un colt mic acolo. daca nu l-ai vazut nu inseamna ca nu e acolo.eu zic sa mergi la doctor. sper sa nu te sperii, chiar nu vreau asta dar o verisiara tot asa avea probleme cu colturile de la unghii, ii intrau in carne si se umfla, o durea si s-a operat si acum nu mai are probleme ... Un mic control la doctor nu are ce rau sa iti faca.insanatosire grabnica!
Ar trebui sa consulti un medic, in conditiile in care zona este inflamata de mai mult de o saptamana.
Fii atent la mine. Asta e o unghi incarnata. In momentul asta am si eu una. O am de o luna si ceva si a inceput sa imi treaca. Cumpara Betadine. Si spala unghia cu ceai de galbenele. Pune ceaiul intr-o galeata ceva si pune piciorul acolo. Si stai cu el o ora sau chiar mai mult. Daca vezi ca se agraveaza...inmoaie o discheta in Betadine si pune-o pe unghie si dupa infasoara-l cu bandaj si leaga-l. In fiecare zi sa iti schimbi bandajul si sa te speli cu apa si sapun. Daca intr-o luna si ceva nu iti trece atunci trebuie sa te operezi, o sa te doara . Dar nu cred ca se pune problema de asa ceva. Si dupa ce faci toate astea trebuie sa stai cu degetul la aer. Asa ma pune mama sa fac. Eu nu vreau pentru ca se vede urat cand stau cu prietenii, dar ma obliga . VEZI CA TREBUIE SA ITI CREASCA UNGHIA IN COLT, daca o sa ti se intample...e semn bun. Fii calm