| Davidrafaelsibosu441 a întrebat:

am si eu o problema. M-am du-s la farmacie sa ma cantaresc pe aparat de cantarit si inaltimea duca 10sec mia aratat că am 58kg si 1, 51 si dupa 7 zile dupa ce m-am cantarit din-nou aratat 60kg si 1, 74, 1,75 e posibil sa fi crescut in doar 7 zile sau aparatu e defect lamuritima va rog dau funta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oxymorone a răspuns:

Defect.

2 răspunsuri:
| tanaka666 a răspuns:

Cel mai bun moment al zilei este dimineața, pe stomacul gol, după vizita la toaletă. Atunci să zicem că suntem cel mai aproape de situația ideală a "sistemului gol", deci cel mai aproape de punctul în care am putea vedea valoarea reală a greutății corpului nostru. Apoi, pe parcursul zilei, pe măsură ce tot adăugăm în sistem, e perfect normal ca greutatea să crească și variațiile pot depăși chiar 1kg.

Tu cand te-ai dus sa te cantaresti poate ai mancat mult ai baut multe lichide si poate ai avut haine mai grele toate astea conteaza.

Sa-ti spun ce am patit eu cand am fost la munca.

Am lucrat la o patiserie unde intamplator era si un cantar pe acolo din curiozitate m-am cantarit si aveam 72 kg dar bausem la apa pe durata zilei si inainte sa ma cantaresc cred ca peste 2l in fine, dupa 3 ore de munca mi-am terminat treaba si m-am in drum spre vestiar m-am cantarit iar si ce am constatat e ca aveam 70 kg deci nici mai mult nici mai putin de 70 kg aveam aceeasi imbracaminte, cat timp am lucrat am transpirat o cantitate mare de apa+ ca am folosit si toaleta.

In concuzie, nu e defect cantarul ci te-ai cantarit la momentul nepotrivit sfatul meu cand te duci sa te cantaresti tine cont de toate aspectele mancare, haine, apa etc.

De aceea medici ne spun ca pentru o mai eficienta aflare a greutatii dimineata pe stomacul gol e cel mai bine. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

Toate cele bune!

| Davidrafaelsibosu441 explică:

Taka666 nu e vorba de greutate ci de inaltime. Cand ma masor acasa cu o ruleta. Am 1, 68 dat cand ma duc la farmacie si ma masor am 1, 74, 175 nu par chiar 1, 74 nusti ce sa fac lamuriti-ma