Cel mai bun moment al zilei este dimineața, pe stomacul gol, după vizita la toaletă. Atunci să zicem că suntem cel mai aproape de situația ideală a "sistemului gol", deci cel mai aproape de punctul în care am putea vedea valoarea reală a greutății corpului nostru. Apoi, pe parcursul zilei, pe măsură ce tot adăugăm în sistem, e perfect normal ca greutatea să crească și variațiile pot depăși chiar 1kg.
Tu cand te-ai dus sa te cantaresti poate ai mancat mult ai baut multe lichide si poate ai avut haine mai grele toate astea conteaza.
Sa-ti spun ce am patit eu cand am fost la munca.
Am lucrat la o patiserie unde intamplator era si un cantar pe acolo din curiozitate m-am cantarit si aveam 72 kg dar bausem la apa pe durata zilei si inainte sa ma cantaresc cred ca peste 2l in fine, dupa 3 ore de munca mi-am terminat treaba si m-am in drum spre vestiar m-am cantarit iar si ce am constatat e ca aveam 70 kg deci nici mai mult nici mai putin de 70 kg aveam aceeasi imbracaminte, cat timp am lucrat am transpirat o cantitate mare de apa+ ca am folosit si toaleta.
In concuzie, nu e defect cantarul ci te-ai cantarit la momentul nepotrivit sfatul meu cand te duci sa te cantaresti tine cont de toate aspectele mancare, haine, apa etc.
De aceea medici ne spun ca pentru o mai eficienta aflare a greutatii dimineata pe stomacul gol e cel mai bine. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Toate cele bune!
Taka666 nu e vorba de greutate ci de inaltime. Cand ma masor acasa cu o ruleta. Am 1, 68 dat cand ma duc la farmacie si ma masor am 1, 74, 175 nu par chiar 1, 74 nusti ce sa fac lamuriti-ma