| Ajutorr a întrebat:

Am si eu o problema, Ma-m zgariat foarte putin la deget, cu o bucatica micuta de fier, iar de o saptamana de la o zgarietura ca un i, cum l-as scrie pe caiet (i ) pe degetul mic de la mana stanga, mi-a aparut o buba mare cat un sfert de deget si este o punga de puroi acolo mereu cand o sparg curge puroi, un raspuns va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placere!
Ar trebui sa te duci, dar... tu alegi.
Da si tu voturi/funde celor care ti-au raspuns.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fierul era ruginit, asa ca au intrat microbii in sange.Se poate ajunge si la deces, asa ca du-te de urgenta la medic.

| Ajutorr explică (pentru anonim_4396):

Deci Fierul nu era ruginit deloc nici macar o urma de rugina pe el dar totusi un microb a intrat in sange...mi-am pus crema de galbenele si am curatat bine sa nu mai fie deloc puroi pe rana daca nu imi va trece in 2-3 zile o sa fug la doctor mersi de raspuns @Baloo & Justsmiiile

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ajutorr):

Cu placere!
Ar trebui sa te duci, dar... tu alegi.
Da si tu voturi/funde celor care ti-au raspuns.

| JustSmiiile a răspuns:

Buna! Ai un microb in sange. Acesta se poate trata cu creme si medicamente. Nu este ceva grav decat daca nu mergi la un medic se poate ajunge la o infctie mai mare care ar putea duce la deces.
Bafta!