| Giorgino a întrebat:

Salut, TPU.
Am si eu o problema mai delicata!
Am o durere la burta, suportabila, adica ma inteapa asa.
Am gaze ( basini ) big grin si fac o cacuta mai apoasa asa laughing
Ce urat imi este sa ma exprim.
Sper ca ati inteles.
Ce credeti ca este?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cred ca ai facut o indigestie.Incearca sa tii regim alimentar, sa bei mult ceai amar si ia furazolidon sau imodium.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu si ion iliescu

| Empathizer a răspuns:

Ai facut o boala diareica.

Bea cate o ceasca de ceai de menta inainte de fiecare masa, ia Smecta, cate 1 plic de 3 ori pe zi (dizolvat in 50 ml de apa sau ceai) si tine regim cu apa minerala, ceai de menta, supa de morcovi (1/2 kg de morcovi la 1 litru de apa, cu un praf de sare. Se fierbe supa si apoi se paseaza sau se da la blender), orez fiert cu sare, mere coapte, branza de vaci, paine prajita, carne fiarta (de pasare sau de vita).
Daca starea ta se inrautateste sau daca nu vezi nicio ameliorare in 2-3 zile, mergi la medic, poate fi nevoie de un tratament medicamentos mai agresiv.

| stefioctavia a răspuns:

Te poate ajuta niste ceai de tei sau musetel si stai intinsa in pat nu fa mule efort.ia niste imodium iar acea cacuta mai apoasa este diaree... poti lua smecta pentru ea.

| madabonyta a răspuns:

Cel mai indicat, pentru cine nu merge pe calea medicamentelor, este orezul fiert cu foarte putin morcov, fara sare fara nimic altceva. te pune pe picioare in jumatate de ora

| Empathizer a răspuns (pentru madabonyta):

... daca pune si putina sare, se pune pe picioare in 29 de minutehappy In realitate nu trece chiar atat de repede, dar regimul alimentar ajuta mult la scurtarea bolii.

| madabonyta a răspuns (pentru Empathizer):

Depinde de cum reactioneaza organismul, la mine nu intarzie ameliorarea mai mult de 20 de minute...am spus 30 min asa. exagerat! a fi ironic este o moda in ziua de azi...

| Giorgino explică:

Multumesc frumoswinking O sa va urmez sfaturile.