Ai splina mărită sau probleme cu splina,trebuie sa tii dieta,să eviți unele alimente.
Turmericul și ghimbirul sunt esențiale, ele ajuta la drenarea stazei sanguine implicit îmbunătățește răspunsul celulelor splinei.
Trebuie să renunți la excesul de zahar, alimente procesate, prăjite, grăsimi, fast food, mâncare picanta, condimentata, sosuri, sucuri acidulate și dulciuri.
Mulțumesc pentru răspuns, doctor de Gastro, mi-a zis că Splina și Pancreasul nu cred că sunt, doar Colon iritat dar pastilele ce mi le dăduse dânsa nu au fost bune, o să încerc ceaiul ce mi l ai scris aici! Apropo, fumatul cauzeaza mărirea splinei?
Alte probleme afectează, sistemul nervos, inima, creierul, dar splina nu chiar dar scade imunitatea fumatul așa că afectează în mod indirect, și splina cam are mare corelație cu sistemul tau imunitar că așa te protejează de infecții și alte probleme.
În zona aia e splina, am mai pățit și eu asta, am avut grija ce beau și mi-am revenit. Încearcă să renunți un timp la băuturi acidulate sau alcool. Dacă nu-ți revii atunci poți face o vizită la doctor.
La ecografia abdominală, splina avea dimensiuni normale, acum nu știu ce să zic
Atunci nu știu ce ar putea fi, oricum însănătoșire grabnică
anonim_4396 întreabă: