Probabil un lipom. ( http://www.sfatulmedicului.ro/Chirurgie-estetica/lipomul_972 )
Daca este in continuarea degetului mare, pe incheietura manii, este un chist pe tendon. Neglijat, va tot creste si va da dureri si parestezii ale mainii( amorteli). Du-te la un chirurg cat mai carand!
Daca e pe vene.mie la mana dreapta pe vene s-au format niste pungi cu sange.nu e coagulat si nici nu ma doare. daca nu sunt pe vene si sunt in alta parte.eu zic ca sunt gangluoni de aia care apar si pe gat. daca ai auzit.pentru asa ceva eu zic sa iei eritromicina.e in jur de 10 lei cutia.dar cel mai bine ar fi sa te duci sa iti faci un control.iti va lua niste probe de sange si va vedea ca ai o infectie care se numeste mononucleoza.nu e nimic periculos.eu am avut gangluoni la gat de la varsta de 5 ani.si tocmai acum am fost la doctor...bafta
Stiu ca nu este ceea ce vroiai sa auzi dar clar du-te la doctor! Si nu te mai lua dupa toata lumea care isi da cu parerea.Eu personal pot sa iti spun ca poate fi un chist, eu am fost operata de 3 ori in acelasi loc la incheietura mainii, aveam o galma nu foarte mare insa ma durea, asta depinde de la caz la caz. Orice ar fi nu poti afla decat de la doctor si nu este bine nici sa sta asa serios!
Sincer chiar nu stiu sh oricum decat sa-ti spun prostii mai bine ai merge la doctor sa te lamuresti
Aceeasi problema o are si sora mea in varsta de 21 de ani dar nu a facut nimic in privinta asta daca vrei du-te la doctot o sa te opereze la mana si o sa iti scoata galma