| RaraSeeDY a întrebat:

Am si eu o problema si voi fi recunoscator!
De aseara m-a luat un junghi in spate, atat de rau a fost ca nu uteam sta pe nici o parte si nici sa respir! Azi de dimineata m-am dus la doctor si mi-a zis ca am racit si mi-a dat pastile de luat!
Ok pana aici e ok, dar am o rugaminte la voi... Mai stiti niste metode (Babesti) cu care sa mi se traga urgent durerea. pentru ca maine (Sambata) am meci, sunt fotbalist... Cateva metode cuc are sa mi se traga durerea sa ma lase sa joc fotbal!
Dau funda + vot la fiecare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Umple si tu o soseta de aceea mai veche cu sare, apoi pune-o pe ceva cald sa se incalzeasca, apoi pune-o in locul care te doare!

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pe langa pastile, ai putea sa iti cumperi ceva unguente si sa fii masat cu acele unguente...
Totusi, nu crezi ca risti prea mult?
O zi bunahappy

Răspuns utilizator avertizat
| LaviniaRaisa a răspuns:

Da,pai sa iti faca cineva o „frectie„ cu alcool sanitar...