| Ady_Ady_1996 a întrebat:

am si eu o problema, simt pe sub limbă in partea stanga mai spre gât să zic așa simt ca am ceva si ma doare cand casc, poate fii ceva de rau? Sau doar o infectie, am 14 ani...poate...ca rod mereu pixurile (chiar daca scapa pe jos) poate fii ceva grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaHfDaE a răspuns:

Salut! si mie mi s-a intamplat chestia asta, probabil dupa cum ai zis tu ca rozi pixuri ai facut o usoara "febra"...insa chestia cu pixurile roase de pe jos te sfatuiesc sa nu o mai practici, sunt milioane de bacterii si micobi pe care le poti lua de pe jos..bineinteles,asta a fost parerea mea!

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Scoate acest obicei din viata ta si fa gargara cu ceai de musetel, daca este mai grav, cere sfatul medicului.
Ai o mica infectie si ar fi indicat sa te vada nedicul de familie, ori direct la farmacie.
O zi bunahappy

| Ady_Ady_1996 explică:

Multumesc de sfaturi!