Cu plăcere!
Stai LINIŞTIT că în 2-3 zile se va retrage inflamaţia deoarece Augmentin-ul este mult mai BUN.
Dacă ştiai că a pus pansament în măsea, atunci TREBUIA să mergi înapoi la stomatolog în prima zi când s-a inflamat obrazul!
Oricum, relax că NU ajungi la chirurg!
Pui comprese cu gheaţă pe obraz/maxilar pentru ca să se retragă inflamaţia şi să încerci să "sugi" ( tragi ) puroiul din măsea şi să-l scuipi ( faci asta cel puţin de câteva ori consecutiv, la fiecare 2-3 ore ).
Multă sănătate.
Salut! Ai o infectie foarte mare.Trb sa te duci imediat la alt dentist.O sa te curete.
:-s deja m-am speriat... cred ca asta o sa fac maine, deoarece nu vreau sa ajung mai grav de atat... legat de durere de cand mi s-a umflat in halul acesta nu ma mai doare ca atunci cand m-am dus la dentist, dar ma doare, cand iau ibuprofen imi trece relativ, am incercat drept calmant si piafen dar. fara rost.
Du-te la alt dentist repede...
Bună!
Cel mai probabil, antibioticul prescris NU face faţă infecţiei!
Ori doza recomandată este prea MICĂ, ori Amoxicilina NU este eficace în cazul microbului care a generat infecţia respectivă.
Trebuie să mergi URGENT la stomatolog pentru a revizui doza, ori pentru a schimba antibioticul!
Toate cele bune şi multă sănătate.
Multumesc, am fost astazi la doctor... mi-a spart pansamentul din masea ca sa elibereze, ca sa iasa infectia din masea, mi-a schimbat antibioticul, acum mi-a dat augmentin, sa iau una la 8 ore, si sa tin gheata, a zis ca daca nu da inapoi este nasol pentru ca ma trimite la chirurg si nu vreau sa ajung la bisturiu :-s sper doar sa se dezumfle pana maine sau macar acolo sa nu mai fie asa rau
Cu plăcere!
Stai LINIŞTIT că în 2-3 zile se va retrage inflamaţia deoarece Augmentin-ul este mult mai BUN.
Dacă ştiai că a pus pansament în măsea, atunci TREBUIA să mergi înapoi la stomatolog în prima zi când s-a inflamat obrazul!
Oricum, relax că NU ajungi la chirurg!
Pui comprese cu gheaţă pe obraz/maxilar pentru ca să se retragă inflamaţia şi să încerci să "sugi" ( tragi ) puroiul din măsea şi să-l scuipi ( faci asta cel puţin de câteva ori consecutiv, la fiecare 2-3 ore ).
Multă sănătate.
Du-te la un dentist sa-ti recomande un tratament sa se dezumfle si dupa aia scoate maseaua da-ca vrei sa nu mai ai probleme
Vedeti voi, nu prea vreau sa o mai scot si pe asta pentru ca deja am scos 2 din cauza neglijentei de a nu merge la dentist si de data asta am zis sa ma duc de cum a aparut durerea si am dat de necaz... astazi am vb cu dansa la telefon si a zis sa ma duc si a spus ca daca pot sa scot eu pansamentul de mi l-a pus dansa in masea pana ajung la dansa ar fi si mai bine, dar nu pot sa il scot pentru ca sa intarit ghipsul acela sau ce o fi