| Mirelutul a întrebat:

Am slabit in 2 luni de sala 14 kg.De la 119 am acum 104.Si vreau sa ajung la 90-95.Dar vreau sa pun si masa musculara.Pot sa incep sa iau whey protein si carnitina? Sau daca iau se opreste procesul de slabire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RamboxxL a răspuns:

E bun whey sau rapid mass sau animal parca

| Țoglă a răspuns:

Îți va afecta corpul proteinele astea. Îți recomand să nu iei deloc.
Dar dacă tot iei, ia mai puțin decât doza recomandată și pe o perioadă mai lungă.

Bula
| Bula a răspuns:

Greutatea ta excesiva este cauzata de grasimea suplimentara, ceea ce este exact rezerva corpului pentru a o transforma in energie si a-ti intari musculatura. Doar trebuie s-o lucrezi sistematic, iar mama-natura isi va face treaba in timp. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Țoglă):

Serios? proteinele afecteaza corpul? DE CAND?

| Țoglă a răspuns (pentru Cosmin86):

În cantități mari, afectează.
Nu-mi zi acum că tu te gândeai la mâncat de morcovi și nu la subiectul deschis asupra consumului de prafuri chimice.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Țoglă):

In cantitai mari orice afecteaza. Noi vorbim de doza normala.

Si da, chiar daca habar nu aveti sa va exprimati si spuneti "proteine" la SUPLIMENTE (chiar si la cele care nu contin DELOC proteine) mi-am dat seama despre ce e vorba.

Si raspunsul ramane acelasi: in doze normale, cat sa-ti asiguri (mancare+suplimente) 2 grame de proteina/kg-corp zilnic, nu afecteaza cu absolut nimic.

In exces ORICE afecteaza, chiar si apa plata (e si un studiu pe tema asta).