| edytZzza a întrebat:

Am tinut o dieta cu putine calorii maxim 500-700, timp de 1 luna. Si metabolismul meu sa obisnuit cu mancare putine si calorii putine, acum as vrea sa mananc de mai multe ori pe zi de 3-4 ori, inainte mancam de 2 ori, dimineata si la pranz. Acum vreau sa mananc si seara, pana in 19. Deci vreau sa bag mai multe calorii 1500-2000 cat este normal, cu ce mancaruri sa incep, DAR SA NU PUN TOT CE AM DAR JOS!

Va rog dati-mi si mie un meniu cu ce sa incep usor usor...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Asa-ti trebuie daca pana acum vroiai sa slabesti ca disperatul, suporti consecintele.
Spor la facut anorexie.

| AjutorAnorexieBulimie a răspuns:

E foarte bine ca ai decis sa mananci de mai multe ori pe zi, ideal ar fi 3 mese si 2-3 gustari, intr-adevar de peste 1800 de calorii. Infometarea (ce ai facut tu asta este) e o modalitate daunatoare de a slabi, in primul rand pentru ca supune inima (si intreg organismul de fapt) unui stres extraordinar si pentru ca risti sa declansezi niste mecanisme atavice care: 1. or sa-ti incetineasca metabolismul si poti pune la loc chiar mai mult decat ai dat jos; 2. pot sa-ti declanseze o boala de alimentatie (anorexie/bulimie/EDNOS). Ar fi foarte bine sa cauti un nutritionist bun care sa stabileasca pentru tine un plan de masa sanatos, prin care sa-ti reechilibrezi metabolismul si sa eviti riscurile de mai sus. Citeste te rog si aici: http://www.anorexie-bulimie.ro/dieta-sanatoasa-dieta-nesanatoasa.html. Succes!

| edytZzza explică (pentru AjutorAnorexieBulimie):

Lasa-mi id tau prin mesaj.

| AjutorAnorexieBulimie a răspuns (pentru edytZzza):

Edy, n-am mess. Dar poti scrie un mail la ajutor@anorexie-bulimie.ro, sau poti scrie in mesageria de pe FB (Ajutor Anorexie-Bulimie), sau in forum (in public sau in privat) happy. Sunt pe net.