Fara betisor sau vata,fiindca il vei inpinge mai adanc,si eu am avut, poti sa mergi la orl fara frica, nu e dureros si nu te tine mai mult de 5 minute, incearca sa folosesti apa oxigenata, nu dauneaza urechii si e igienic.La orl iti vor pune o substanta in ureche apoi il vor aspira afara,iar in final il vor scoate cu penseta,te vei mira de dimensiune, mergi fara frica, nu e dureros deloc.
Este o seringa de cauciuc care are la unul dintre capete o para in care se afla apa calda. In cazul in care acumularea de ceara din urechi este o problema recurenta medicul poate recomanda folosirea unor solutii medicamentoase.Stai linistit, NU te doare nu stimti decat ca se umbla prin zona dar NU doare si NU are ac.
Salut, eu cred ca tu esti deja foarte speriat, am I right? Nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata prietene, dar surd nu vei ramene, stai strong si gandeste'te ca totul va trece, iti urez multa bafta si...mult santate.
Heiiiii...cameaza-te! Nici nu am putut citi tot ce ai scris.Stai linistit.Intradevar, e vorba de o seringa mare.NU ARE AC! Este o seringa simpla, in care pune apa calduta.NU doare.Vei avea aceeasi senzatie ca atunci cand iti intra apa in urechi la mare, la piscina etc. Dupa ce iti va scoate dopul acela, te vei simti foarte bine.Mergi la ORL pentru a scapa de dop, nu ai motive sa iti fie teama.Bafta!
Am mers si eu la ORL mai demult pentru ca avusem dop de ceara si nu puteam sa dorm noaptea.Si mie imi era frica cand trebuia sa merg dar nu a durut.Nu am simtit nimic.Iti pune cu seringa apa oxigenata sau ceai de musetel ca sa se înmoaie mizeria si apoi aspira cu ceva ca sa dea afara.Te vei mira de dimensiunea lui (a dopului). Apoi iti da pentru acasa tratament.Mie mi-a dat sa ma spal cu ceai de musetel si niste picături de urechi sa dau acolo.
Prima data incearca sa iti pui apa calda in ureche si sa il scoti cu un betisor de urechi, si sigur nu o sa te doara si nu ai cum sa ramai surd...
Deeaandreea9156 întreabă: