| RaveNSaD a întrebat:

am un fel de problema de sanantate cred. Nu stiu deloc cum sa explic dar simt ca am ceva langa gat, NU in gat. Ca si cum limba mi-ar fi crescut si atinge ceva pe acolo. Si nu se intampla mereu dar de exemplu se activeaza si cand ma aplec. Va rog sunt disperat spuneti-mi ce am ofer funda foarte rapid, as vrea raspunsuri bune si serioase (ps : si de catva timp /max1sapt/ parca mi se usca gura des

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această senzație de nod în gât și gură uscată se poate să fie de origine psihosomatică. O tensiune nervoasă și-a găsit locul și se descarcă acolo.
Se poate datora unei lipse. De exemplu îți lipsește o prietenă.

| PsyhoChild a răspuns (pentru sadrian46):

Haha ce amuzant esti tu. Poate omul chiar este bolnav, dar cand intrebi pe un site format din copii de 12/14 ani nu ai cu cine

| sadrian46 a răspuns (pentru PsyhoChild):

Ba am, că copii din ziua de azi s-au educat de la 3-4 ani cu TV.
Iar la 12-14 ani la unii chiar le trebuie să.