anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU! Am un metabolism foarte rapid si nu reusesc sa ma ingras. Cum as putea sa incetinesc metabolismul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zilog a răspuns:

Nu știu dacă îți pot răspunde dar am soluția pentru îngrășat garantez cu viața mea pentru succesul acestei soluții pentru că este experimentată de mine și am ajuns în decurs de 1 an de la 80 Kg la 130 Kg.

Rețeta:
Dimineața cârnați de pleșcoi și ouă prăjite și salată,
Apoi toată ziua trebuie să mănânci ceva de exemplu în drum spre muncă un baton și o banană,
Trebuie să ai la îndemână ciocolată înghețată cola și suc de mere plus un platou cu fructe la servici.
Yot timpul la servici să ai gura plină câmd cu o pătrățică de ciocolată câmd cu un copan sau ceva de la rotisor interesant cocoș pe jar când cu o înghețată fabricată la cofetărie se numește parfe
Când cu o prăjitură
Apoi la prânz neapărat o pizza de la jerry pizza de 4 persoane trebuie să o mănâmci singur plus o pâone plus o cutie de pateu vegetal de la mandi plus o sticla de cola de 2 litri doar tu in timp ce mănânci pizza.
Apoibagi așa un cremșnit și continui măncatul câte o bucățică de ciocolată câte o boabă de strugure câte o smochină dar tot timpul să mănâmci nu mult important este să nu te oprești apoi seara să ai 3 pulpe cu copane cu tot făcute pe jar si la ele să ai și salata si mujdei de usturoi cu smâmtâmă și puțin mărar proaspăt prin el. Apoi tot seara trebuie să bagi o șampanie că nu e scumpă dimaia de 25 lei merită apoi trebuie să bagi 3 cremșnituri

Pe la ora 1 noaptea trebuie să mănânvi niște șunculiță afumată cu mușchi afumat adevărat făcută în ardeal aici poti sa bagi și un păhărel de pălincă
Te culci apoi te trezești la ora 3:30 minute și mai mănânci încă aproximativ 600 grame de carne coaptă și afumată cu puțină șuncă și șorici. Aici bei vin de casă roșu. Te culci domineața te duci la toaletă apoi o iei de la capăt cu mâncatul.

Eu acum mă chinui să slăbesc
Dar eu am făcut acest tratament timp de 1 an

Acum imi dau seama că a fost o risipă și poluare a planetei inutilă din partea mea un gest mecugetat pe care îl regret.

Dar eram bolnav trădat în dragoste.
O moldoveancă frumoasă foc ma făcut de m-am îndrăgostit de ea am vândut apartamentul am chieltuit toți banii cu ea apoi câmd nu am mai avut bani mi-a dat papucii.

Si dacă mă opream din mâmcat mă durea tot corpul de parcă m-ar fi bătut cineva mărunt mărunt parcă așfi avut o vânătaie peste tot. Si nici nu puteam să dorm deloc.
Dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trecut.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar fi preferabil să nu îmcerci să perturbi metabolismul în nici un fel. Sunt cazuri extreme. O dată când am fost internat la endocrinologie, era un pacient cu metabolism crescut bolnav. Era slab ca o scândură. Ieșea în oraș, cumpăra și mânca 7 prăjituri de o dată. A doua zi dmineață, era așa de slăbit că nu se putea scula din pat, căci metabolismul lui, consuma orice picătură de glucoză din mușchii lui. Dacă nu ești în starea aceasta este bine să nu umbli la metabolism, căci dacă îl dereglezi, sunt pericole mari.

| relian a răspuns:

Stai asa ca stai bine, metabolismul se va inceptini singur dupa 30 de ani, majoritatea vor sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi laughing mai degraba pne ceva muschi decat grasime, fa sport ceva

| Zuzu1991 a răspuns:

... meditatie
asta e singura solutie pe care o stiu

| Apokales a răspuns:

Invata ce sunt alea calorii si baga vreo 3000 pe zi. Si dupa sa vii sa ne spui cum nu te ingrasi tu ca ai metabolism rapid. Nu ai metabolism rapid, mananci prea putin atata tot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca grasimi

| Adina2004doolce a răspuns:

Trebuia să faci sex pentru a încetini metabolismul