| deldemy a întrebat:

Am un neg mare si l-am taiat... apoi am aplicat bitter suedez direct pe rana deschisa... are ceva? mai dati-mi niste indicii cum sa scap mai repede de el! Funa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Esti sigur ca era un neg? laughing Daca nu, atunci am vesti proaste. Daca da, te anunt ca verucile se cauterizeaza sau se scot cu azot, altfel radacina ramane si vor aparea si altele. Oricum, nu ai procedat bine.

2 răspunsuri:
| sufletsel a răspuns:

Acis de baterie de la majina. poate crezi ca fac mijtto insa nu e niciun fel de gluma.eu am avut unul foarte mare pe deget si nu imi trecea cu nimic pana mi-a spus o matusa sa dau cu acid de baterie.te ustura putin in momentul aplicarii e destul de mica usturimea dupa care se va usca si nu va mai aparea. daca vrei sa incerci iti va trece cu siguranta!

| BGDs a răspuns:

Nu e bine ce ai facut. Du-te la dermatolog