| adiadrianq a întrebat:

TPU... Am un penis de 10 cm in stare fleasca si 13 in erectie. Se mai dezvolta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| adiadrianq explică:

Mentionez ca am 13/ ani

| AFR81 a răspuns:

Da, cu siguranta se va mai dezvolta.

| AirănMeidăn a răspuns:

nu. o sa ramana asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident că da, penisul tot crește până la 20-21 de ani.

| SkyPilot a răspuns:

Nu spui ce varsta ai. Iti va creste mai mult pana pe la 16-17 ani, dar poate creste pana pe la 21. Marimea in stare flasca nu are absolut nici o importanta, si nici nu e o indicatie cat va fi in erectie. La rasa alba, media in erectie este 15, 2. Vaginul are in medie 8-10 cm, adancime, deci ce ai acum e suficient sa multumesti o femeie. Daca esti nemultumit de propria dotare, folosesti pozitii din care intra mai bine si te concentrezi pe tehnica (gasesti pe net, vezi Kama Sutra spre exemplu).
Nu il poti mari prin pilule sau exercitii, nimic de acel gen nu merge.

| adiadrianq explică:

Am 14

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ieri ai avut 13 ani (așa ai menționat, undeva mai sus), și 13 cm la... Azi, ai 14 ani, probabil a crescut la 14 cm. Pe la 60 ani să îți faci rost de un metru pe măsură. : ))