| bikesports2 a întrebat:

Am urgent nevoie de ajutor, am 17 ani de ceva timp mi-au apărut pe penis pe aproape tot trunchiul de la oua in sus niste puncte sub piele ca niste coșuri, am spart 2-3 din ele si iesea ceva alb, o parte is mici si câteva putin mai mari, ce poate fi? Trebuie sa ma îngrijorez? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil, acele puncte decare amintesti sunt de fapt niste simple cosuri cu sebum situate in porii pielii/preputiului, la baza firelor de par, sau a porilor existenti si pe penis exact la fel cum exista pe pielea de pe orice alta parte a corpului. Daca sunt cosuri cu sebum adica acnee, similara cu cea care apare pe fata sau pe oricare alta parte a corpului, nu prea ai ce face. Probabil ca vor dispare in timp la fel ca si orice eruptie acneica. Sanatate!