| TutankamonOficialu a întrebat:

Am varsta de 12 ani, 1.50m si 63kg. Sunt gras pentru varsta mea? Vreau sa imi dati sfaturi cum sa slabesc, precizez ca fac sport aproape cate 2 ore in fiecare zi si merg cu bicicleta. Sunt alergic (in afara de iaurt) la tot ce inseamna LAPTE! (inclusiv branza)
As vrea sa slabesc pana in vara, si imi doresc asta. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raileanu_Olguta_2000 a răspuns:

Sper ca pot ajuta cu un exemplu... Am 13 ani si am aprox. 40 kg. si, nu te gandi ca alergia la lapte te ajuta sa slabesti, tu doar nu manca fast food, pentru ca e mancare grea, mananca ceva usor, in cantiati mici si pe tot parcursul zilei. nu uita- fara mancare nesanatoasa (renunta si la consumol excesiv de zahar sau sare ) de asemenea orezul are proprietatea de a te satura rapid din cantitati mici de mancare... Bafta) =)

| Raileanu_Olguta_2000 a răspuns (pentru Raileanu_Olguta_2000):

A da! Bravo ca faci sport! nu te opri!

2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

La 12 ani da ai vreo 4 kg in plus.